IST-PAIX COMMUNITY

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ist-Paix Community

4 απαντήσεις

Assassin's Creed IV: Black Flag novel serie

darknel
    darknel

Αριθμός μηνυμάτων : 72
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/06/2013

Assassin's Creed IV: Black Flag novel serie Empty Assassin's Creed IV: Black Flag novel serie

Δημοσίευση από darknel Σαβ Ιουν 08, 2013 1:04 am

Assassin's Creed IV: Black Flag novel serie 33bfd55e1e9ff1f6601fd00745ca5137_XL

H Ubisoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Assassin's Creed IV: Black Flag με τη μορφή μυθιστορήματος, artbook αλλά και οδηγού στρατηγικής ακολουθώντας το παράδειγμα με τα προηγούμενα Assassin's Creed τα οποία γνώρισαν και μεγάλη επιτυχία από το αναγνωστικό κοινό. Το μυθιστόρημα με τίτλο Assassin’s Creed: Black Flag θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρώπης στις 7 Νοεμβρίου ενώ συγγραφέας θα είναι για άλλη μια φορά ο Oliver Bowden με εκδότρια εταιρεία την Penguin Books.
    Επιπλέον, το artbook θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου παράλληλα δηλαδή με το Assassin’s Creed IV: Black Flag. Τέλος, δεν είναι γνωστή ακόμα η κυκλοφορία του οδηγού στρατηγικής του οποίου την επιμέλεια έχει αναλάβει η Prima Games και η Piggyback. To Assassin's Creed IV: Black Flag θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U. Γ
    vagel12
    vagel12

Αριθμός μηνυμάτων : 104
    Τόπος : thessalonikh

Assassin's Creed IV: Black Flag novel serie Empty Απ: Assassin's Creed IV: Black Flag novel serie

Δημοσίευση από vagel12 Σαβ Ιουν 08, 2013 8:12 am

tha to diabasei o sig pou tou aresei to assanice creed Smile
    darknel
    darknel

Assassin's Creed IV: Black Flag novel serie Empty Απ: Assassin's Creed IV: Black Flag novel serie

Δημοσίευση από darknel Σαβ Ιουν 08, 2013 9:45 am

Κοίτα και εγώ τρελαίνομε αλλά book δεν πρόκειται lol! !
    vagel12
    vagel12

Δημοσίευση από vagel12 Κυρ Ιουν 09, 2013 2:48 am

kala logiko einai Smile
    markomou
    markomou

Αριθμός μηνυμάτων : 26
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2013
    Τόπος : thessaloniki

Δημοσίευση από markomou Κυρ Ιουν 09, 2013 8:34 am

3estravo8eite reeeeee
    vagel12
    vagel12

Δημοσίευση από vagel12 Κυρ Ιουν 09, 2013 8:40 am

kala as jipnisoume siga siga Shocked
    darknel
    darknel

Δημοσίευση από darknel Κυρ Ιουν 09, 2013 11:29 pm

markomou έγραψε:3estravo8eite reeeeee

Μάρκο πάμε ένα pokemon; χαχ Razz
    SiGi
    SiGi
    Admin
    Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 04/06/2013

Δημοσίευση από SiGi Δευ Ιουν 10, 2013 1:12 pm

darknel έγραψε:Κοίτα και εγώ τρελαίνομε αλλά book δεν πρόκειται lol! !

Φιλε και εγω μαζι σου Very Happy εξαλλου οτι περιεχει μεσα η ιστορια των παιχνιδιων υπαρχει ακριβως και με λεπτομερειες μεσα στα books της σειρας..
    darknel
    darknel

Δημοσίευση από darknel Τρι Ιουν 11, 2013 12:15 am

Αλλά στο βιβλίο υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν νομίζω να υπάρχουν στο παιχνίδι..
    SiGi
    SiGi
    Admin
    Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 04/06/2013

Δημοσίευση από SiGi Τρι Ιουν 11, 2013 1:30 pm

darknel έγραψε:Αλλά στο βιβλίο υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν νομίζω να υπάρχουν στο παιχνίδι..

Οχι φιλε το εχω ψαξει Razz Καποια στιγμη ειχα παει στα public και διαβασα τις τελευταιες σελιδες απο το βιβλιο "Assassin's Creed 2 : Η Αναγεννηση" και περιεγραφε ακριβως οτι γινοταν στις τελευταιες σκηνες του game οποτε λογικα πιστευω οτι ετσι θα ηταν και το υπολοιπο βιβλιο..Razz
    darknel
    darknel

Δημοσίευση από darknel Τρι Ιουν 11, 2013 11:35 pm

Δεν ξέρω αλλά όσα βιβλία έχουν βγει πάντα γράφουν λεπτομέρειες που δεν λένε σε games ή σε ταινίες!

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Νοε 23, 2024 3:09 pm